mojfokus logo

Špela+Matej=Marina

 

Včeraj sem izvedela krasno novico. Na svet je prišla še ena štručka. Dobrodošla mala Marina.

Prvič sem se z mami Špelo in očijem Matejem spoznala, ko sta se odločila, da bi dokumentirala njun poročni dan. Že na naši prvi kavi smo se takoj ujeli. Debata se je iz pol urnega sestanka razvila v slabi dve uri zanimiv čvek. In tako je bilo tudi prejšnji mesec na fotkanju Špelinega bušija. Iz predvidenega enournega fotografiranja, se je to razvilo v dvo urni foto session poln smeha in zganjanja norčij. In nič drugačne niso fotografije. Nabite s pozitivo, takšna kot sta Špela in Matej.

Yesterday I`ve got message from one of my mommy-to-be that they`ve got new family member. Yeeeeeeey, can`t wait to met you Marina.

With Špela and Matej we first met when they asked me to photograph their wedding day in Ljubljana. After our first meeting we immediately connected. Half-hour meeting developed into a interesting two hour chat. And so it was also last month when I photograph Špela`s tummy. From the estimated one hour long photo session, this has developed into a two hour photo session full of laughter and chasing antics and consequently photos are the same. Full of positivism, like Špela and Matej.

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0001

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0002

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0003

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0005

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0006

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0007

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0008

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0009

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0010

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0011

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0012

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0013

mojfokus-fotografiranje-trebuscka-maternity-spela-in-matej 0014

In kot vedno, je zadnja fotografija sestavljena iz dveh. Ker sta oba velika ljubitelja morja in nam ni uspelo izvesti fotografiranja na obali sem posebaj za njiju združila njuno fotografijo, ki sem jo posnela prejšnji mesec s fotografijo sončnega zahoda na morju. Upam, da jima bo všeč.

And like always, the last photo is multiple-exposure. Because they are a huge sea fan and we couldn`t make photo session on Slovenian coast I decided to merge their picture with picture that I made in Croatian coast with the sunset. I hope that they will like it.

Imejte lep sončni četretek / Have a great sunny Thursday.

mojfokus podpis blog