mojfokus logo

Lepa beseda

"Veliko ljudi je, ki delajo dobro, a malo je takih ljudi, ki svoje delo res opravljajo z dušo in srcem. Primož in Neža sta dva izmed tistih, ki v svojem delu puščata srce. Ponosna sva, da sva vaju lahko izbrala za najina fotografa in resnično vesela, da sva se lahko prepustila vajinim objektivom. Hvala še enkrat iz srca za čudovit dan in še lepše spomine, ki sta jih pričarala z vajinimi fotografijami. :-)"

Neja in Robert

 

mojfokus-poroke-lepa beseda-1

 

"Poročni dan – popolni dan vseh mladoporočencev,  ko previdno izbiraš vse elemente, ki bi se združili v celoto. Ko sva izbirala fotografa za najin dan, sva točno vedela kaj želiva, nekoga, ki bo kot najin svat. Med goro ponudb, ki sva jih prejela, je bila tudi ponudba od Neže in Primoža, ki je kar žarela in prekipevala od energije, takoj naju je pretegnila in enostavno sva vedela, da je to to. Neža in Primož sta bila tista, ki sta nudila nekaj več, tudi svojo osebnost.  Dan pred poroko sta si šla ogledati lokacijo dogodka, poiskala sta si prenočišče in zjutraj sta bila kot dogovorjeno že z nama. Pred Nežo in Primožem sva bila res sproščena in tako so lahko nastale najlepše slike za najlepši spomin. Neža je bila tista, ki nas je vedno slikala od »blizu«, Primoža pa je bilo potrebno poiskati z očesom po skritih kotičkih, od koder so nastajale spet drugačne slike.  Neža in Primož nista bila samo fotografa, bila sta tudi najina svata, občasno celo varuški,  ki sta za hip popazila na najinega sina, bila sta enostavno popolna za naju in najine svate. Nista pa naredila vtis samo na naju,ampak na vse prisotne na poroki. Neža in Primož, ogromno uspeha še naprej."

Monika in Peter

mojfokus-poroke-lepa beseda-2

"Draga Neža! Še enkrat bi se ti iz srca zahvalila za noro lepe fotografije in za to da si tudi ti pripomogla k temu, da je bil najin dan popoln!! Z užitkom je imeti ob sebi nekoga, ki tako uživa v svojem delu in odseva takšno pozitivno energijo!! Zakon si!!"

Špela in Damjan

mojfokus-poroke-lepa beseda-3

"Naše druženje se je začelo, ko mi je kolegica organizirala babyshower za našega srčka Grega. To čudovito presenečenje, ki so nama ga pripravili prijatelji je v času ujela Neža. Njena pozitivna energija, igrivost za fotografskim objektivom in veselje do tega kar počne naju je prepričalo, da se ji prepustiva tudi ob slikanju nosečniškega trebuščka. Slikice so neprecenljiv spomin in že krasijo najine poličke v dnevni sobi. Sledilo je neizogibno. Nekaj čudovitih, sproščenih in razigranih uric smo preživeli skupaj tudi ob fotkanju našega malega korenjaka Grega. Neža je vse skupaj izpeljala zelo profesionalno, po drugi strani pa je Neža dostopna in srčna oseba ki jo moraš imeti rad!
Hvala ti za vse ujete trenutke, za vse sproščene urice, ki smo jih preživeli skupaj - te pa zagotovo niso bile zadnje <3"

Ajda, Anže in Grega

mojfokus-poroke-lepa beseda-4

"Za fotografiranje najine poroke sva si želela, da bi našla fotografski par, ki bi od vsega začetka v svoj objektiv ujel čimveč dogajanja tako pri nevesti, kot pri ženinu,  seveda tudi potem skozi ves dan in pozno v noč. Poleg tega sva si želela, da cena ne bi bila previsoka. In to sva našla pri MojFokus! Po prvem sestanku ni bilo dvomov - Neža in Primož bosta najina fotografa! Kaj je bilo tisto, kar naju je prepričalo: njun profesionalni in hkrati zelo sproščen pristop,  odprtost za  najine želje in ideje, njuna pozitivna energija. Preprosto začutiš, da si se z nekom ujel in mu zaupaš. Ta občutek pa je pri tem delu - fotografiranju - pomemben. Obojestransko. Na sam poročni dan se je potrdilo, da sva se odločila prav! Neža in Primož sta bila vseskozi zraven, a vendar zelo neopazna :) Sproščenost, smeh ter dobra volja povsod okoli in v fokus je bilo ujetih veliko spontanih trenutkov sreče, veselja in norosti ;) Svatje so ju pohvalili, ker sta bila nenehno v gibanju, med njimi. Pohvaljen je bil njun profesionalen in spoštljiv pristop pri fotografiranju v cerkvi. Nedvomno pa navduši tisti občutek, ko nekdo vse to opravlja z dušo in srcem ...za naju, se veseli te sreče z nama, želi ujeti vsak najin pogled, nasmeh, iskrico v očeh,..  In ko potem ves ta trud nadgradi še z izvrstnimi fotografijami, ki vedno znova pripovedujejo zgodbo tega čudovitega dne! Najboljša sta! Hvala iz srca! ;)"

Tanja in Uroš

mojfokus-poroke-lepa beseda-5

Pri izbiri fotografa, ki bo fotografiral tvojega tri  tedne starega dojenčka,  ni pomembno samo to, da obvlada fotoaparat, svetlobo , kote in postavitev elementov ter obdela popolno fotografijo, ki bo še leta visela v vaši dnevni sobi in kuhinji malčkovih starih staršev.  Menim, da je predvsem zelo pomembno, da ima ta oseba občutek za dojenčka, je nežna in zna z njim rokovati, zna dojenčka pomiriti, če je to treba, s seboj prinese kalorifer, da dojenčku med fotografiranjem ne bo mrzlo, je potrpežljiva in je pripravljena fotografiranje organizirati tudi večkrat, če dojenček prvič in drugič ni pri volji. To vse zagotovo opisuje Nežo, ki ne samo, da je izdelala prelepe fotografije naše družine, celoten proces je organizirala tako, da je bil za nas nestresen, sproščen in prijeten.  

Cica, Vlado in Taras

mojfokus-poroke-lepa beseda-6