mojfokus logo

O meni

Ime mi je Neža Plestenjak. Sem fotografinja in se skrivam pod imenom »Mojfokus«. Obožujem sonce in smeh. Sonce me napolni z energijo, smeh pa razveseli moje srce. Sem velika ljubiteljica živali in ponosna lastnica navihanega beagla Rudija, ki mi vsak dan ušpiči kakšno neumnost.

Poleg fotografije mi veliko pomeni tudi glasba - različnih zvrsti. Še posebej uživam na koncertih. Pa naj bo to romantičen, intimen koncert Gibonnija ali pa megalomanski spektakel skupine Mumford&Sons. Pred mikrofon me sicer ne boste spravili, se pa odlično znajdem na plesišču :)

Po duši večni sanjač in romantik, sicer pa punca, ki se je pripravljena za postavljen cilj močno truditi in narediti vse, da ji uspe. To sem jaz. In prav to mi je všeč pri fotografiranju. Vsak projekt je nov izziv, nova možnost za učenje, preizkušanje kreativnosti in…..uživanje v svojem delu.  

Fotografska strast je že dolgo del mojega vsakdana. A do prvih pravih, profesionalnih začetkov je preteklo kar nekaj let. Prvi pogoj: dober fotoaparat. Dobro se še spomnim svojega navdušenja, ko sem ga dobila v dar - nepozabno. Od takrat naprej pa polno izobraževanj, tisoče in tisoče fotografij, kar nekaj zadovoljnih naročnikov, pa tudi kakšen kiks, kritika – a vse to mi je pomagalo (in mi še pomaga) graditi svoj fotografski karakter. Res lepo je opravljati delo, kjer kar naprej spoznavaš  krasne ljudi, iz česar zlahka črpaš navdih, motivacijo. Ujeti skrivnostni pogled, večni poljub, prvi nasmeh, iskrice v očeh najmlajših (in tudi malo starejših :) ) ali zadnjo dežno kapljico pred sončnim dnem. Ni lepšega!

Hvaležna sem vsakomur, ki si je vzel čas in pregledal mojo spletno stran. To sem jaz, in če vam je všeč kar počnem, sem na dobri poti!

(s)MEJTE se :)

mojfokus neza podpis

 

STUDIO MOJFOKUS se nahaja v Domžalah prva stavba na desni od Mercator centra.

 

Cesta talcev 8

 

1. nadstropje

 

1230 Domžale